888-DANSK AMATØR
POKER TOUR
Soeren Silberg vinder 888-DAPT i Egtved
by John Tøms on March 13th, 2018


43 spillere deltog i lørdagens 888-DAPT turnering i Egtved, og da turneringen var slut kunne Søren Silberg kåres som vinder. HU slog Søren Nicolaj Knudsen.

På billedet til venstre ses Søren Silberg efter sejren

Nedenfor får I Sørens egne ord:

Det var min debut i Egtved, men super sted og god service.

Selve turneringen var for mig noget af en rutsjebanetur. Vi var kun 4 mand på mit bord det første kvarters tid, så vi fik jo spillet en masse hænder, jeg tabte også mit første all-in ret hurtigt, for få hænder senere at vinde det tabte tilbage, dette blev nærmest symptomatisk for min vej til finalebordet, det gik meget op og ned og jeg var både uheldig, men også ret heldig i nogle afgørende hænder.

Da vi når finalebordet har jeg en af de mindste stakke vel ca. omkring det halve af average, så jeg sidder meget stille. Mens vi stadig er 9 kigger jeg ned i 22 og sidder vel ca. i mellem position og da jeg kun har omkring 10 BB sætter jeg stakken ind, jeg bliver kaldt af AK, men heldigvis holder 2´erne hjem, denne fordobling betød at jeg kom op lige omkring average og ikke længere var så presset, så jeg kunne vente stille og roligt på mine chancer, jeg kan ikke huske så mange af hænderne på finalebordet, men kortene var med mig og jeg fik de rigtige på det rette tidspunkt.

Da vi kommer HU har jeg vel ca. en favør på omkring 3:1 i blinds, men blinds er høje så alt kan ske. Jeg tror vi spiller HU omkring 45 minutter, så vi var igennem en del hænder og min modstander dobler også på et tidspunkt, men da vi kommer til den afgørende hånd er jeg vel igen på ca. 3:1 måske 4:1

Den afgørende hånd:
Der er ca. 40 BB i spil total og jeg er big blind vi spiller 10k/20k og min modstander klikker til 40k jeg kalder med TJo, vi ser et flop der ca. hedder 24J i rainbow, jeg checker og min modstander siger all-in og den kalder jeg selvfølgelig med det samme, han viser 86o op og får ingen hjælp på turn eller river og dermed endte rusjebaneturen heldigvis på toppen. 

Tillykke med sejren til Søren Silberg.


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments

Leave a Comment